Hackshield

De Cyberheroes van de toekomst
Hoe handelen we op de veiligheid en gevaren wanneer kinderen het internet gaan gebruiken? Weten wij hoe wij ze veilig kunnen laten surfen? Nemen kinderen van ouders aan wat goed en slecht is, of kunnen ze dit beter zelf leren?

In een wereld die met de dag meer digitaal wordt zijn kinderen zich vaak niet bewust van de gevaren die komen met hun digitale leven. Dagelijks delen zij persoonlijke informatie, downloaden zij bestanden zonder argwaan en zijn ze vaak goed van vertrouwen. De gevaren van online pesten en cybercrime worden met de dag groter.We hebben deze vragen aangegrepen met onze eigen werkmethode; Hero centred design. Leren op basis van storytelling, gamification en problem solving heeft geleid tot Hackshield. Deze combinatie zorgt ervoor dat kinderen gemotiveerd worden om snel te leren op een manier die naadloos aansluit op hun huidige leven. Op deze manier worden zij toekomstige cyberheroes en geven zij vorm aan de digitale wereld.Het spel

In een wereld die met de dag meer digitaal wordt zijn kinderen zich vaak niet bewust van de gevaren die komen met hun digitale leven. Dagelijks delen zij persoonlijke informatie, downloaden zij bestanden zonder argwaan en zijn ze vaak goed van vertrouwen. De gevaren van online pesten en cybercrime worden met de dag groter.

We hebben deze vragen aangegrepen met onze eigen werkmethode; Hero centred design. Leren op basis van storytelling, gamification en problem solving heeft geleid tot Hackshield. Deze combinatie zorgt ervoor dat kinderen gemotiveerd worden om snel te leren op een manier die naadloos aansluit op hun huidige leven. Op deze manier worden zij toekomstige cyberheroes en geven zij vorm aan de digitale wereld.                 
                 

Interesse?

Neem contact op met Tim Murck voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.
Tim Murck
Chief Product Officer
T.murck@flavour.nl
+31 (0) 6 470 96 004